Keukenhanddoeken op kamp?

Zoals de meesten van jullie weten is er op kamp dagelijks één ploeg  per tak  die de afwas doet van hun collega-takleden.  Deze afwas bestaat uit de borden, de bekers en het bestek van hun takleden.

Alle leden brachten in het verleden hiervoor zelf een aantal keukenhanddoeken mee op kamp. Na gebruik werden deze keukenhanddoeken naar de keukentent gebracht om daar te drogen op de waslijn.  Maar naarmate het kamp vorderde werd de chaos in de keukenhanddoeken alsmaar groter.  Na afloop van het kamp bleven er een groot aantal keukenhanddoeken 'verweesd' achter.

Vanaf dit jaar willen we daarom het keukenhanddoekenprobleem voor ééns en voor altijd oplossen.  Geen enkel lid dient nog keukenhanddoeken in zijn bagage mee te nemen op kamp.  De keukenploeg gaat zorgen voor twee kleuren handdoeken.  Een kleur is dan bedoeld voor de ploegen 'van dienst' en mogen buiten de keukentent gebruikt worden, en een andere kleur is bedoeld voor de kookploeg, en mag de keukentent NOOIT verlaten!

Men zegge het voort...