2017: Wirtzfeld

Ons zomerkamp gaat dit jaar door in Wirtzfeld. Ons kampterrein is gelegen aan de oever van het meer van Bütgenbach.

Vertrekken

• Kabouters, Welpen, Jongverkenners, Jonggidsen en Givers worden op woensdag 19/07/2017 door de ouders naar de kampplaats gebracht.  We verwachten iedereen tegen 13h30 op de kampplaats!
  • De kapoenen worden op maandag 24 juli om 9h30 aan de lokalen verwacht.  Vandaar gaan ze met enkele auto's van leiding en/of kookouders naar de kampplaats.

Op zaterdag  29/07/2017 worden alle leden (behalve de JINS) per autobus naar huis gebracht.  We verwachten dat de bus rond 12h00 aan de lokalen zal arriveren.

Meer info vind je in de onderdelen onderaan deze pagina, of in het hoofdmenu van de website onder het item 'Zomerkamp 2017'

De leiding en kookouders proberen de leden alvast een on­vergetelijk kamp te bie­den: tien heerlijke dagen van sport, spel, avontuur en plezier, maar ook van vriendschap, bewonde­ring voor de natuur en een beetje bezinning.